Scripps Ranch Kitchen Remodel

Although sleek and modern, this Poway kitchen remodel was designed to incorporate many personal touches and balance clean lines with natural elements for the truly custom feel.

Opening the space up to the family room made a world of difference in terms of natural light for the entire space. A fan of Scandinavian design, the cabinetry’s minimalistic look is fresh, while the use of two colors - white and a gorgeous teal - provide the perfect contrast.

The bar seating is perfect for entertaining yet also functional as this couple enjoys sharing coffee and meals together, while also utilizing it as a remote work space.

Accents of live-edge wood shelving can be found throughout, while a custom designed hutch was specifically created to showcase the client’s beautiful collection of crystal and glassware dating back generations.

Before Project Photos

Schedule your design consultation today to get started!

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.