Bay Park Whole Home Remodel/Addition

Lars-McDonald-After-Edit-013
Lars-McDonald-After-Edit-016
Lars-McDonald-After-Edit-017
Lars-McDonald-After-Edit-012
Lars-McDonald-After-Edit-014
Lars-McDonald-After-Edit-010
Lars-McDonald-After-Edit-011
Lars-McDonald-After-Edit-015
Lars-McDonald-After-Edit-013
Lars-McDonald-After-Edit-016
Lars-McDonald-After-Edit-017
Lars-McDonald-After-Edit-012
Lars-McDonald-After-Edit-014
Lars-McDonald-After-Edit-010
Lars-McDonald-After-Edit-011
Lars-McDonald-After-Edit-015

This Clairemont, San Diego home was once a small, cramped floorplan on a lot with huge potential. Situated on a canyon with gorgeous Mission Bay views, our team took this home down to the studs and built up. Designed to be an open concept ideal for indoor and outdoor entertaining, it was important to this client to maximize space and create a welcoming flow to the home.

The large living room is situated toward the back of the home and a large La Cantina door system opens up the rear wall bringing the outdoors in. Outside transformed into the ultimate entertaining space with an outdoor kitchen, pool, and large deck to take advantage of the stunning sunsets year-round. The kitchen is functional and fun, featuring a pop of color with the teal kitchen island and plenty of counter space to gather. The first level master bathroom was updated to a bright and modern aesthetic with a huge walk-in shower that featured a custom-designed bench, matte black framing and fixtures, and subtle grey cabinets. Upstairs, bathrooms were done in white and marble, with a large walk-in closet in the second master suite.

Before Project Photos

Lars-McDonald-Before-Edit-001
Lars-McDonald-Before-Edit-002
Lars-McDonald-Before-Edit-003
Lars-McDonald-Before-Edit-004

Schedule your design consultation today to get started!

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.